Black and brown, why not?

Kada sam vidjela ovu haljinu dvoumila sam se da li da je uzmem ili ne. Nisam je mogla izbaciti iz glave. Zamišljala sam se u njoj u svim varijantama, od toga da je mogu obući za posao, druženje sa prijateljima_cama na kafi, šetnju, za večernji izlazak. Volim kada kupim neku stvar da je i multifunkcionalna i da je mogu nositi uz sve i svašta. Cijena je isto igrala ulogu, ali pošto je avgust mjesec u kome sam rođena odlučila sam sebi kupiti još jedan poklon.

Nakon skoro nedelju dana ulazim u MANGO i ne vidim je nigdje. Kažem sebi nije prvi put da nađeš nešto što ti se dopada i tako dok razmišljaš ili se proda ili nema tvoga broja. Ali ja sam jednostavno takva osoba da moram hiljadu i jedan put da razmislim prije nego što nešto kupim/uradim. I tako dok sam razgledala, ugledam je okačenu u jednom ćošku i to taman ostala u mom broju. U glavi mi zvoni “Oh, you lucky girl. Voliš da se kockaš, nekad dobiješ nekad izgubiš, ali ovaj put si dobila.”

Odlučila sam da je nosim u izlazak i iskombinovala je sa mojim omiljenim crnim sandalama i crnom torbom. Mnogi kažu da ove dvije boje nikako ne idu zajedno, ali meni su pun pogodak!

Kako se vama čini?

5

1a

2

3

4

6

7

8

9

10

11

12

14

1516

17

7 Comments

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.