Talks about

Rođendanski blog post

U utorak je mom blogu bio prvi rođendan i htjela sam napisati post, ali mi je blog bio ukraden 🙂

Ukrala ga je moja drugarica, saborkinja i buduća radna kolegica Nikolina. Ona je jedno zaista divno emotivno i plemenito biće iako izgleda kao Samara iz filma Krug. (Možda pretjerujem, ali shvatiće Nina moj brutalni smisao za humor).

I da želim da zahvalim svom drugu Milošu Zemunoviću što nas je upoznao, jer da nije bilo njega ne bi bilo ni krađe moga bloga i još mnogo avanturističkih stvari.

Da ne smaram više započnimo sa čitanjem rođendanske ukradene čestitke 🙂

 

Danas (nekidan) nam je divan dan, Miličinom blogu rođendan!

I povodom tog krasnog dana, blog je – ukraden.

Na samo jedan članak.

naslovna za blog

Miličin blog i ja upoznali smo se prije nekoliko mjeseci, kada ga je Autorka besramno promovisala nekom prilikom. Kaže, čekiraj. Dobro.

Bila je to ljubav na prvi pogled.

Šalu na stranu, nadam se da ste svjesni da je ovaj kutak na Internetima samo maaali prozor u jedan veliki život u pokretu. Sve što vidite su minijaturni trenuci, uhvaćeni objektivom negdje između kuvanja zdravih i ukusnih ručaka sa zelenjem od kojeg vam se NE povraća (fuj prokulice), novinarskih mađija, trčanja na tango i sirotinjskih provoda* (na kojima je divna partner in crime).

Ovaj blog je takođe jedno jako iskreno mjesto. Kad zagori – zagori, bez prodavanja magle i slikanja aranžiranih jela koja su uspjela iz petnaestog puta, a ni tad ih nije bilo sasvim sigurno konzumirati. Mjesto na kojem ćete naučiti divne stvari o zdravim džemovima, modi, ž e n a m a – za svakog ponešto.

A ako imate kul hobi ili ste jednostavno genijalna osoba i ne možete si pomoći, velike su šanse da vas je Milica primijetila i već piše nekakav lijep tekst. *zarumenjeni razniježeni smajli*

Budući da Milica piše o divnim ljudima, red bi bio reći nešto lijepo i o njoj. Predivno je društvo za rušenje patrijarhata, prehraniće vas heljdinim palačinkama u trenutku potrebe i najbolje fura perca na ušima.

milica

Inače, gore pomenute heljdine palačinke su smazane prije nego što ih je stigla slikati za blog. Toliko. Reći ću samo da su bile izuzetno ukusne i da sjajno idu uz Cheta Fakera. Vjerovatno ćete saznati više u narednom periodu… *plezić*

Nadam se da niste razočarani manjkom recepta u ovom postu, jer ja i nisam baš najstručnija osoba kada su kuhinjske mađije u pitanju. Nekidan sam pravila bućkuriš od tisuću vrsta povrća u tavi (nemamo vremena u životu za korištenje više od jedne posude za kuvanje), a onda dodala kašiku** putra da ubije ukus i miris prokulica do te mjere da zaboravim da sam ih uopšte stavljala. Nije uspjelo.

Eh.

Umri
Umri

Mislim da je došlo vrijeme rastanka i vraćanja kontrole nad blogom prije nego što se otrgnem s lanca. Neka vam Milica dalje vedri i oblači. Ostajte dobro, držite kofein pod kontrolom i budite svoji. Srećan rođendan blože, živio nam još sto godina!

Tople pozdrave i još toplije palačinke šalje vam ni ❤

* sirotinjski provodi – putovanja sa finansijama na knap nad knapovima na kojima se brizne u plač bar jedanput

** kašiku za vađenje sarme

Advertisements

One thought on “Rođendanski blog post

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s